2010. augusztus 27., péntek

Finishben

Már unom :D úgy érzem, már két hónapja a finishben vagyunk, ahogy barátnőm mondta. Épp az imént megrendeltem a sütiket, kár már variálni rajta, jó lesz így is. Ma megrendelem a virágokat, beíratkozom, páromat elviszem kozmetikushoz, felugrunk a szüleimhez, leadom a rózsákat és a diót.

Holnap kimegyünk a pálinkáért hajnalban, aztán elmegyünk a többi italért, beugrunk az étterembe, majd át a cukrászdába, kifizetjük a torta fennmaradó részét, elmegyünk gyónni, mise, majd gyanítom megint mély álomba zuhanok szinte azonnal. Másnap be kell fejezni a vendégajándékokat, a vendégkönyvet, a menükártyákat ki kell vasalni, meg kell írni, ki kellene nyomtatni a jókívánság kártyákat (szerintem ez most fog majd ebédszünetben megtörténni), meg kell majd csinálni a dobozt, gyakorolni kell a táncokat SOKAT!!!! és azt hiszem, nap végén megint elájulni az ágy közelében (akkor már nem feltétel eljutni az ágyig.)

Hétfőn ki kell mennem mindenképpen harisnyáért a néptánc boltba, utána óránk lesz, majd én tartok órát, majd hazaérünk, és ha elég nagy szerencsém lesz, eljutok az ágyba elájulni.

Kedden kimegyek próbasminkre és egy nagykezelésre, remélem, azért az esküvő napjára rendbejön az arcom, a nagykezelést lehet, hogy mégis kihúzom. Este találkozó a DJ-vel.

Szerdán megcsináltatom a körmöm, becsomagolom a maradék vendégajándékot, megőrülök.

Csütörtökön még elmegyünk gyónni, péntek reggel még bedobtunk egy táncórát, hogy teljesen kisimult idegekkel mondjak igent este. Utána szülői vacsora, majd könnyes búcsú.

Másnap korán kelés, hajcsináltatás, sminkeltetés, indulás, öltözés, befutás a templomba, semmiven nem törődés, először örülés, hogy időben odaértem, utána örülés, hogy sikerült igent mondanom, utána vigyorgás a fotózáson, majd egy vacsi light, végül ereszd el a hajam, amíg a lábunk bírja :D


Összefoglalva azt hiszem, tényleg a finishben vagyunk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése